Fotogalerija: Radovi na energetskoj obnovi odgojno-obrazovnih ustanova u Virovitici

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Napreduju radovi na energetskoj obnovi odgojno-obrazovnih ustanova u Virovitici, koji će u konačnici osigurati uštede u potrošnji energije, a djeci i djelatnicima znatno kvalitetnije uvjete boravka.

Tako su, prema riječima pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alena Bjelice, na zgradi 2 virovitičkog Dječjeg vrtića Cvrčak gotovo svi radovi privedeni kraju. Preostao je još završni sloj fasade te se primopredaja od strane izvođača radova investitoru, Dječjem vrtiću, očekuje kroz dva tjedna. Na zgradi 3 vrtića izmijenjena je vanjska stolarija, a trenutno se obrađuju špalete i klupčice te se obavlja unutarnje krečenje. Preostaje izmjena stolarije na zgradi 4 te kompletna krovišta i fasade na zgradama 3 i 4. Što se tiče radova na zgradi Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić, kroz desetak dana će biti izmijenjena kompletna vanjska stolarija i postavljena fasada.

Projekte energetske obnove provode investitori, Dječji vrtić Cvrčak i OŠ Ivane Brlić-Mažuranić u suradnji s osnivačem – Gradom Viroviticom, dok je projekte izradila Razvojna agencija VTA. (virovitica.hr, fotografije: M. Bašić)

Skip to content