Fotogalerija: Povodom Dana državnosti u Virovitici odana počast policajcima poginulim u Domovinskom ratu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Uz izaslanstvo Policijske uprave Virovitičko-podravske koje je predvodio načelnik Siniša Knežević, uz svog zamjenika Nenada Križića, kod Spomen obilježja poginulim policajcima u Domovinskom ratu u Virovitici svijeće su zapalili i položili – izaslanstva: Virovitičko-podravske županije u kojem je bio župan Igor Andrović i njegov zamjenik Marijo Klement, kao i izaslanstvo Grada Virovitice, uz gradonačelnika Ivicu Kirina i njegovu zamjenicu Vlastu Honjek-Golinac.

Osim njih, počast poginulim policajcima u Domovinskom ratu s područja VPŽ, odali su i izaslanici Ministarstva hrvatskih branitelja, Ministarstva obrane, kao i pripadnici mnogobrojnih udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja Virovitičko-podravske županije.

U vrijeme Domovinskog rata s područja VPŽ je poginulo 20 policajaca dok se jedan još uvijek vodi kao nestali. Molitvu za poginule hrvatske policajce izmolio je kapelan Policijske uprave Ozren Bizek, a potom je Župnoj crkvi bl. Alojzija Stepinca u Milanovcu služena sveta misa. (www.vpz.hr, Fotografije: Martina Bašić i Kristijan Toplak)

Skip to content