Fotogalerija: Pogledajte kako napreduju radovi na izgradnji Aneksa B1 dnevne bolnice OB Virovitica

Obišli smo gradilište u Općoj bolnici Virovitica i vidjeli kako napreduju radovi na zgradi Aneksa B1 dnevne bolnice, gdje se najviše obavljaju unutrašnji radovi, a uskoro će slijediti i postavljanje fasade.

Naime, kroz projekt “Dogradnja i opremanje dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica” vrijednog 50 milijuna bespovratnih EU kuna, odobrenih u stopostotnom iznosu, Opća bolnica Virovitica dobit će novi zgradu Aneksa B1 dnevne bolnice i novu opremu. Radovi na novoj zgradu vrijedni su 21.827.849 kuna. Radove izvode Nexe gradnja Našice, Panon gradnja Našice, Elektrocentar Petek Ivanić Grad te Vodovod montaža Osijek.

Time će Opća bolnica Virovitica u novoj zgradi dobiti histopatološki, citološki i biokemijski laboratorij te internističku dnevnu bolnicu. Tim načinom, centralizacijom laboratorija, bolnica će dobiti na učinkovitijem razvoju svih odjela i poboljšati zdravstvenu uslugu i skrb za sve buduće pacijente. Pomoću novih dnevnih bolnica povećat će se broj prijema pacijenata, ali i kvaliteta zdravstvenih pregleda.

Inače, nedavno je u Općoj bolnici Virovitica predstavljena nova oprema kupljena kroz projekt “Dogradnja i opremanje dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica” kojom su opremljene operacijske sale, jedinica intenzivne njege i centralna sterilizacija. Riječ je o opremi koja je, zajedno s opremom za pedijatrijske, kirurške, internističke i oftalmološke dnevne bolnice, vrijedna gotovo 26 milijuna kuna. O tome možete više pročitati ovdje. (www.vpz.hr)

Skip to content