Fotogalerija: Pogledajte kako je bilo na 3. susretima Udruge umirovljenika grada Virovitice

U Centru kulture u Virovitici u utorak, 21. studenog, održani su 3. susreti umirovljenika grada Virovitice na kojima se okupilo gotovo 300 članova i građana treće životne dobi.
Mnogobrojnim okupljenima obratio se predsjednik Udruge Vlado Župan, a pozdravio ih je i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

Predsjednik Udruge Vlado Župan istaknuo je kako se nada da će ovo druženje postati tradicija te da će se i ubuduće jednom godišnje okupiti svi na jednom mjestu.
Inače, poseban naglaska u djelovanju Udruge umirovljenika Virovitica je na humanitarnim aktivnostima koje provodi za svoje članove.

– Vodimo brigu o starijim i nemoćnim članovima, redovito ih obilazimo te pomažemo u skladu sa svojim mogućnostima. Svake godine za nastojimo osigurati nabavku ogrjeva, kao i ljetovanje u Opatiji za naše članove, uz otplatu na rate kako bismo im što više olakšali svakodnevicu. Tu smo i kao savjetodavna podrška te članove, u skladu s problematikom, upućujemo u relevantne institucije, rekao je Vlado Župan istaknuvši izvrsnu suradnju s Gradom Viroviticom i gradskom Turističkom zajednicom.

Skip to content