Fotogalerija: Počeo 12. međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U tri sportske dvorane, u Osnovnoj školi Gradina, OŠ Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici i virovitičkoj Tehničkoj školi, počeo je dvanaesti rukometni turnir za mlađe kadete. Mlađi kadeti Viro Virovitice poraženi su od Krke iz Novog Mesta 19:21. U uzbudljivoj završnici gosti iz Slovenije imali su nešto više koncentracije i pobijedili. Za Viro Viroviticu su igrali: Derežić, Cvitić, Olujić 3, Šulentić, Čevelak 3, Vašarević, Dujmović 3, Vidak, Moslavac, Smiljanić, Oršulić 5, Đurđević, Ferenčević, Ivančević, Vilček 1 i Đeri 4.

U drugom susretu Virovitičani su izgubili od beogradskog Partizana 17:25. Tridesetak minuta vodila se izjednačena borba za svaku loptu. U posljednjih deset minuta gosti su otišli na nedostižnu prednost. Za Viro Viroviticu su igrali: Derežić, Cvitić, Olujić 1, Šulentić, Čevelak 3, Vašarević, Dujmović 3, Vidak, Moslavac, Smiljanić, Oršulić 3, Đurđević, Ferenčević, Ivančević, Vilček 4 i Đeri 3.

Turnir je svečano otvorio virovitički gradonačelnik Ivica Kirin. Uz njega na svečanosti su bili njegovi suradnici, dožupan Virovitičko podravski Marijo Klement, predsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Josip Škrablin sa suradnicima, te predstavnici brojnih gradskih klubova i županijskih saveza.

U subotu u 10 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole mlađi kadeti Viro Virovitice igraju s Plerom iz Budimpešte. (www.icv.hr, mš, foto: Matija Rođak)

Skip to content