Fotogalerija: Odavanjem počasti svim poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama u Virovitici obilježen blagdan Svih svetih

U povodu blagdana Svih svetih, na Gradskom groblju u Virovitici položeni su vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve poginule i umrle hrvatske branitelje i civilne žrtve. Počast su odala izaslanstva Ministarstva hrvatskih branitelja, Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova odnosno Policijske uprave Virovitičko-podravske s načelnikom Marcelom Štrokom, saborski zastupnik Josip Đakić, izaslanstvo Virovitičko-podravske županije u kojem su bili zamjenici župana Marijo Klement i Igor Pavković te predsjednik Županijske skupštine Dinko Begović. Počast je odalo i izaslanstvo Grada Virovitice koje su predvodile zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac i predsjednica Gradskog vijeća Ivančica Fett-Škvarić te mnogobrojna izaslanstva braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Molitvu za poginule hrvatske branitelje prevodio je župnik virovitičke Župe svetog Roka gvardijan Ivica Jagodić. Nakon polaganja vijenaca na Gradskom groblju, u Župnoj crkvi sv. Roka u Virovitici održana je misa zadušnica za sve hrvatske branitelje i civilne žrtve iz Domovinskog rata (www.vpz.hr, virovitica.hr)

Skip to content