Fotogalerija: Na Moto susrete u Viroviticu pristigao rekordan broj motociklista sa svojim “ljubimcima” na dva i tri kotača

Ovogodišnji Moto susreti koji se održavaju u Virovitici bilježe rekordan broj sudionika. Više od 1000 motociklista pristiglo je iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja.

– Ovaj put doživjeli smo pravi uspjeh – s neskrivenim je zadovoljstvom rekao predsjednik glavnog organizatora susreta Moto kluba “Kumovi” iz Virovitice Mario Kopfer.

– Priznajem da nismo očekivali ovako velik broj sudionika. Razlog bi moglo biti prošlogodišnje zatišje zbog COVID-a 19, ali nadamo se i popularnost i dobra organizacija naših susreta za koju nam nesebičnu podršku daju Grad Virovitica i Turistička zajednica grada, ali isto tako i Virovitičko-podravska županija jer je ovaj događaj od svojih samih početaka međunarodnog karaktera. Žao mi je samo što zbog neizvjesnosti zbog situacije COVID-19 do zadnjeg lasa nismo znali hoćemo li ovo moći organizirati pa nismo uspjeli prirediti razne moto igre koje inače priređujemo. Ipak, nadam se da će svi sudionici biti zadovoljni i ovdje u ovom našem lijepom gradu, ali isto tako i na prostoru našeg kluba u Šištatu. Tamo su već od jutra podignuti mnogobrojni šatori, ljudi se druže, razmjenjuju korisna iskustva i uživaju. Osim dobrog jela i pića priredili smo rock koncert na kojemu će nastupiti svima nama znana rock grupa “Rockeri” iz Nove Gradiške – dodao je Mario Kopfer.

Događaj je počeo defileom motocikala od Šištata, kroz Viroviticu, da bi motociklisti parkirali svoje atraktivne motocikle u samom centru grada gdje su ih mogli razgledati brojni građani. (www.icv.hr, bs, foto: B. Sokele)ž

Skip to content