Fotogalerija: Na Božićnom sajmu u Palači Pejačević predstavile se škole, udruge i kreativci

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U dvorištu Palače Pejačević, u sklopu manifestacije “Prosinac u gradu” u organizaciji Kreativne udruge Unikat te pod pokroviteljstvom Grada Virovitice, Turističke zajednice Grada i tvrtke Flora VTC, održan je tradicionalni Božićni sajam. Sajmu je nazočila i zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek – Golinac.

Svojim proizvodima, jelima i pićima te rukotvorinama predstavile su se udruge, tvrtke, obrtnici i srednje škole iz Virovitice i Slatine. Posjetitelji su na sajmu mogli kušati domaće sarmice i medenjake, kuhano vino, čaj, kupiti ukrase, prirodna sredstva za njegu kože te unikatne pklone i božićne ukrase. Blagdanski ugođaj svojim su nastupima upotpunili Gradska glazba i mažoretkninje te zbor Glazbene igraonice Glazbene škole Jan Vlašimsky.

Udruga Unikat za male polaznike i njihove roditelje pripremila je i zanimljivu radionicu na kojoj su izrađivali kreativne božićne ukrase. – Bila nam je želja prikazati koje sve udruge i škole djeluju na našem području u vidu kreativnosti i vlastitih proizvoda, a ujedno i pokazati posjetiteljima kako je moguće sam izraditi ukrase za Božić, od recikliranih materijala – rekla je Đurđica Giba iz Kreativne udruge Unikat. (icv.hr, foto: M. Bašić, M. Lovrenc)

 

 

Skip to content