Fotogalerija: Koncertom hrvatske, europske i japanske glazbe započela 4. FRKA

U koncertnoj dvorani Glazbene škole “Jan Vlašimsky” Virovitica u subotu je otvoren 4. festival radosne kulture – FRKA 2018. Festival je svečano otvorio Romano Tripalo, predsjednik Udruge “Spajalica” Virovitica, koja je organizator FRKE, pozdravivši sve prisutne te isticanjem zahvale svima koji su na neki način doprinijeli i pomogli u organizaciji ovog bogatog festivala.

Za početak ovogodišnjeg izdanja građani su uživali u koncertu Krešimira Marmilića i Marija Čopora pod nazivom „Hommage a Franjo Krežma“. Krešimir na violini te uz pratnju Maria na klaviru, odsvirao je brojne i raznolike skladbe, od hrvatskih do europskih, pa čak i japanskih. U koncertu su uživali i Vlasta Honjek – Golinac, zamjenica virovitičkog gradonačelnika, kao i Alen Bjelica, pročelnik za društvene djelatnosti Grada Virovitice.

Festival se nastavlja u nedjelju, 23. rujna, kada će se u isto vrijeme i na istom mjestu održati predstavljanje knjige “Između Scile i Haridbe” Drage Čondrića, koju će uz autora predstaviti i Đuro Vidmarović, predsjednik DHK Zagreb. (www.icv.hr, žđl, Foto: Ž. Đaković Leš, M. Bašić)

Skip to content