Fotogalerija: Izlagači iz 29 zemalja su na sajamskom gradu Viroexpa – pogledajte atmosferu na jednom od najboljih sajmova u Hrvatskoj

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Nakon svečanosti otvorenja, izlagače na 23. međunarodnom sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, davši im punu potporu u daljnjem radu, u društvu svojih domaćina, virovitičko-podravskog župana Igora Androvića, kao i gradonačelnika grada Virovitice Ivice Kirina, saborskog zastupnika Josipa Đakića, obišao je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić. Mnogobrojni izlagači kao i posjetitelji sajma, ministra poljoprivrede su dočekali s neskrivenim simpatijama. Pogledajte kako je izgledao obilazak Viroexpa 2018. koji u Virovitici, na prostoru Visoke škole, traje do nedjelje 25. veljače.

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj ovogodišnjeg sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Albanija, Županija partner je Sisačko-moslavačka županija, a Grad partner – Grad Zagreb. Detaljnije informacije mogu se vidjeti na službenoj internet stranici sajma www.viroexpo.hr. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak i Matija Rođak)

Skip to content