Fotogalerija: Gradonačelnik Ivica Kirin ugostio učenike 3. razreda Katoličke osnovne škole

Puni energije i znatiželjni, Grad Viroviticu danas (utorak) su posjetili učenici 3. razreda Katoličke osnovne škole u sklopu predmeta Priroda i društvo. Mališane je ugostio gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin s pročelnikom Alenom Bjelicom. Pitanja je bilo mnoštvo, od toga da li gradonačelnik navija za Dinamo ili Hajduk, da li bira NK Viroviticu ili No Limit pa do izgradnje gradskih bazena i dolaska McDonald’sa u Viroviticu. Radoznalu ekipu iz Katoličke osnovne škole pozdravila je i direktorica Turističke zajednice Tamara Štefanec.

Gradonačelnik I. Kirin je mališane na jednostavan način upoznao s time što se sve u Gradu Virovitici radi te na koji se način donose odluke. Proveo ih je tom prilikom i kroz svoj ured te gradsku vijećnicu.

Inače, u sklopu Prirode i društva učenici 3. razreda Katoličke osnovne škole trenutno uče o lokalnoj zajednici te je posjet Gradu Virovitici bio s ciljem da im se pobliže objasni što je sve u obuhvatu posla gradonačelnika i gradske uprave. Na ovaj su način dobili bolji uvid u funkcioniranje lokalne samouprave.

U pratnji djece bile su učiteljice Božica Simonović, Melanija Botić Matić i Monika Peula.

(virovitica.hr)

Skip to content