Fotogalerija: Gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima obišao radove na izgradnji COOR-a i trodijelne sportske dvorane

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Radove na jednom od trenutno najvećih gradilišta u središtu Virovitice, izgradnji novog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju i trodijelnoj školskoj sportskoj dvorani, obišao je u utorak, 5. ožujka prilikom posjete COOR-u gradonačelnik Ivica Kirin sa zamjenikom Damirom Marenićem i pročelnikom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alenom Bjelicom.

Radovi su u punom jeku, a preseljenje u nove prostore predviđeno je početkom sljedeće školske godine.

Ovim projektom osigurat će se adekvatan prostor za školovanje djece s teškoćama u razvoju. Preseljenjem u nove prostorije predviđeno je uvođenje predškolskog odgoja i srednjoškolskog obrazovanja, kao i nove socijalne usluge.

Trodijelna dvorana bit će primarno školska, ali po potrebi će funkcionirati i za razne sportske manifestacije i priredbe.

Ovaj projekt je još jedan od dokaza da nije sve namijenjeno za velike gradove. I manji gradovi mogu naći „svoje mjesto pod suncem“ i to zahvaljujući dobrim projektima i sposobnom kadru, rekao je gradonačelnik Ivica Kirin koji je i ovom prilikom zahvalio predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću na apsolutnoj potpori, kao i bivšem županu, podpredsjedniku Vlade Tomislavu Tolušiću i saborskom zastupniku Josipu Đakiću koji se zalažu za ovaj projekt od samog početka.

Ovaj milijunski projekt, čiji je nositelj Grad Virovitica, sufinanciraju Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova, Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. (virovitica.hr, fotografije: M. Bašić)

Skip to content