Fotogalerija: „Fruštuk pred Badnjak“ – mnoštvo građana na ukusnom doručku u središtu grada

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Uoči najradosnijeg kršćanskog blagdana, Božića, koji nas poziva na zajedništvo i okupljanje, Grad Virovitica počastio je svoje sugrađane u sklopu manifestacije „Fruštuk pred Badnjak“. Mnoštvo građana pohrlilo je u središte grada gdje su mogli kušati ukusan fiš paprikaš od domaće ribe i pečene girice, zagrijati se uz čaj te nazdraviti gemištom.

Po prvi puta organiziramo manifestaciju “Fruštuk pred Badnjak” i na taj smo način zapravo željeli poručiti ljudima da se zaustave i odmore od brzog tempa koji nas prati tijekom cijele godine, da osjete toplinu i duh nadolazećeg Božića te da se malo druže. U blagdane smo zakoračili u veselom tonu, a nadam se da ćemo u istom zakoračiti i u novu 2018. godinu, poručio je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

Uz gradonačelnika Ivicu Kirina, riblje specijalitete i piće sugrađanima su dijelili i njegovi zamjenici, Damir Marenić i Vlasta Honjek – Golinac, predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss, kao i djelatnici Flore VTC. (virovitica.hr, foto: M. Bašić, M. Rođak)

Skip to content