Fotogalerija drugog dana sajma Viroexpo 2012

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Lijepo vrijeme, privuklo je u „Sajamski grad Viroexpo“ brojne Virovitičane i njihove goste tako da je u Vukovarskoj 13 bilo kao u košnici o čemu najbolje svjedoči fotogalerija drugog dana na Viroexpo-u.

Dugačke kolone na blagajnama, svjedočile se u velikom interesu posjetitelja za ovogodišnji rekordni sajam, sajam koji je ove godine okupio 757 izlagača iz 21 zemlje i gdje je Zemlja partner Ukrajina.

Za očekivati je da će veliki broj posjetitelja doći na Viroexpo i u nedjelju 22. siječnja. Sajam je otvoren od 9,00 do 19,00 sati, a cijena ulaznice je simboličnih 10,00 kuna. Podsjetimo, kako je ulaz besplatan za organizirane posjete umirovljenika, učenike do 15 godina, studente uz predočenje iksice.

Ovogodišnji generalni pokrovitelj sajma je Vlada RH, a da bi sajam bio besprijekorno organiziran, pobrinuli su se organizatori, Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Područna obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o.

Skip to content