Fotogalerija: Brlići – započela nastava u novoobnovljenim učionicama razredne nastave

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Uz radove na energetskoj obnovi zgrade Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u sklopu projekta vrijednog gotovo 7 milijuna kuna, kojeg je prijavila gradska Razvojna agencija VTA, Grad Virovitica proveo je i jedan manji projekt u cilju podizanja standarda učenika i djelatnika škole.

Naime, na inicijativu ravnatelja škole Ivice Tomljanovića, izvršena su dodatna ulaganja u sanaciju stropova u krilu razredne nastave, odnosno u sjevernom krilu škole. Novoobnovljene dio škole obišli su tom prigodom pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Alen Bjelica i ravnateljica Razvojne agencije VTA Tihana Harmund u društvu ravnatelja škole Ivice Tomljanovića.

Inače, stropovi u sjevernom krilu zgrade nisu obnavljani od same izgradnje osnovne škole te ih je načeo „zub vremena“, što je narušilo statiku zgrade. Vrijednost radova iznosila je oko 550.000,00 kuna, a uključivali su sanaciju stropova i kompletno ličenje učionica.
Grad Virovitica time nastavlja s ulaganjem u školstvo i obrazovanje, kako putem EU fondova tako i vlastitih sredstava kako bi se poboljšali materijalno-tehnički uvjeti u zgradama odgoja i obrazovanja te kako bi samim time boravak u istima bio ugodniji. (virovitica.hr; fotografije: Martina Bašić)

Skip to content