Fotogalerija: 26. prekogranična cestovna utrka Barcs-Virovitica – apsolutni pobjednici utrke na 5,8 kilometara Paula Rakijašić iz Virovitice i Danijel Dunković iz Slatine

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U subotu 16. rujna održana je 26. cestovna prekogranična atletska utrka Barcs-Virovitica. Ovogodišnju utrku je istrčalo 99 trkača, 53 u maloj i 46 u velikoj utrci. Ove godine najbolji virovitički atletičari Marino Bloudek i Stela Poljanac nisu trčali, jer već u nedjelju imaju trke u okviru Kupa Hrvatske.

Postignuti rezultati:

U utrci na 21 kilometara:

Ana Antolić iz Špišić Bukovice u kategoriji od 1996. do 1987 godišta osvojila je prvo mjesto. U istoj kategoriji za muške treći je bio Antun Rajnović iz Zagreba. U kategoriji od 1977. do 1986. godišta prvi je bio Željko Dupelj iz Zagreba, drugi Miroslav Baraunac, a treći Zlatko Keserica oba iz Virovitice. U kategoriji od 1957. do 1966. Godišta drugi je bio Ivica Lenard iz Josipovca. U kategoriji od 1947. do 1956. godišta drugi je bio Zlatko Milošević iz Nove Bukovice. U istoj kategoriji za žene druga je bila Ana Kresojević iz Zagreba.

U utrci na 5,8 kilometara:

U kategoriji 2001.godište i mlađe prva je bila Lena Sabo iz Virovitice. U kategoriji od 1997. do 2000. godišta u ženskoj konkurenciji prva je bila Paula Rakijašić iz Virovitice, a druga Doroteja Santi iz Slatine. U istoj kategoriji u muškoj konkurenciji prvi je bio Sebastian Herceg iz Slatine. U kategoriji od 1987. do 1996.godišta prvi je bio Danijel Dunković iz Slatine, a drugi Ilija Marina iz Virovitice. U kategoriji od 1977. do 1986 godišta u ženskoj konkurenciji druga je bila Vlatka Lovrenc-Poljanac, a treća Melita Posavac. U istoj kategoriji za muške drugi je bio Miloš Čović iz Slatine. U kategoriji od 1967. do 1976 godišta u ženskoj konkurenciji druga je bila Marina Mikolčić, a treća Robertina Hulsenkopf obje iz Virovitice. U istoj kategoriji za muške drugi je bio Željko Tomašić iz Virovitice. U kategoriji od 1957. do 1966. Godišta prva je bila Jasna Resler iz Virovitice. U istoj kategoriji za muške prvi je bio Zdenko Resler, drugi Igor Golub, a treći Boris Ćaleta sva trojica iz Virovitice.

Apsolutna pobjednica utrke na 5,8 kilometara bila je Paula Rakijašić iz Virovitice, dok je druga u apsolutnom poretku bila Doroteja Santi iz Slatine.

Apsolutni pobjednik utrke na 5,8 kilometara bio je Danijel Dunković iz Slatine dok je drugi u apsolutnom poretku bio njegov sugrađan Sebastian Herceg. (www.icv.hr)

Skip to content