FOTO: Virovitica se 1. svibnja preselila na Virovitičke ribnjake

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Uz bogat kulturni program a u organizaciji Grada Virovitice više tisuća Virovitičana proslavilo je na „Virovitičkim ribnjacima” 1. svibanj – Međunarodni praznik rada.Uz bogat kulturni program a u organizaciji Grada Virovitice više tisuća Virovitičana proslavilo je na „Virovitičkim ribnjacima” 1. svibanj – Međunarodni praznik rada.

U programu pod dirigentskom palicom Trpimira Markotića svoje znanje pokazali su mažoretkinje Gradske glazbe, djevojke iz KUC-a Virovitica, plesači i svirači virovitičkog KUD-a, te odlični tamburaši sastava Fantasia, dok su najviše oduševljenja izazvale brojne nagradne igre.

Gradska uprava odradila je radni dio ovog druženja, uz osmjeh na licima i tople riječi podijelili su sugrađanima više od 2000 porcija graha i više od 1000 kobasica, te tekuću okrjepu u vidu piva i bočica vode.

Tom prigodom gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin zahvalio se je svima koji su sudjelovali u organizaciji ovog velikog druženja posebno istaknuvši da su svi sudionici u programu sudjelovali potpuno besplatno i na taj način ovom druženju dali još jednu dodatnu dimenziju.

Skip to content