FOTO: Virovitica na vodi 2009. – Taborište i Čemernica u finalu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Jučer je na Gradskom bazenu Virovitica održano drugo polufinalno natjecanje u igrama na vodi u kojem su snage odmjerile ekipe iz Taborišta, Čemernice, Milanovca i Rezovca.
Jučer je na Gradskom bazenu Virovitica održano drugo polufinalno natjecanje u igrama na vodi u kojem su snage odmjerile ekipe iz Taborišta, Čemernice, Milanovca i Rezovca.

Pred više od 1000 ljudi očekivala se je pobjeda ekipe iz Rezovca budući da su oni prošle godine odnijeli laskavu titulu pobjednika ovih igara, međutim već sam početak nagovijestio je mogućnost iznenađenja. Očito odlično pripremljena ekipa Taborišta predvođena svojim brojnim navijačima iz igre u igru nizala je najbolje rezultate i sasvim zasluženo osvojila prvo mjesto s gotovo nevjerojatnih 85 bodova, što je samo 5 bodova od rezultatskog maksimuma i na taj način najavila borbu za ukupnog pobjednika igara na završnom natjecanju koje će se 31. srpnja održati također na virovitičkom gradskom bazenu.

Neizvjesnost oko prvog mjesta u svakom slučaju nadomjestila je ljuta borba za drugo mjesto za koje su se gotovo do samog kraja borile ekipe iz Čemernice i Milanovca, no u samoj završnici ipak je nešto spretnija bila ekipa iz Čemernice i u posljednjim igrama uz pomoć svojih bučnih navijača uspjela zauzeti drugo mjesto.

Najveće razočarenje priredila je ekipa Rezovca od koje se je svakako više očekivalo, ali nakon natjecanja dobili smo čvrsta uvjeravanja da se nagodinu to neće ponoviti, te da će njihovi navijači iduće godine ponovo slaviti.
Uz odličnu organizaciju Turističke zajednice grada Virovitice i Športske zajednice grada Virovitice igrama je kao gledatelj nazočio i sam gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin uživajući u ovom iznimnom natjecanju.

Nakon proglašenja konačnih rezultata u razgovoru sa ekipom iz Taborišta saznali smo da se u finalu priprema poseban spektakl i brojni navijački rekviziti budući da je postalo jasno da se bez navijača teško pobjeđuje, te da su ekipe sa najjačom navijačkom podrškom ostvarivale i najbolje rezultate, a gradonačelnik Kirin pozvao je sve svoje sugrađane da 31. srpnja dođu na Gradski bazen i uživaju u igrama koje su postale jedno od najinteresantnijih i najposjećenijih događaja u Virovitici.

Skip to content