FOTO: U Virovitici počeli 5. Moto susreti MK Kumova

U organizaciji Moto kluba «Kumovi», a povodom obilježavanja Dana grada, u sklopu manifestacije ”Rokovo 2010” u Virovitici su jučer počeli 5. Moto susreti MK Kumova.
Po mnogima jedni od najbolje organiziranih moto susreta i ove će godine po svemu sudeći potući sve dosadašnje rekorde…
1 1281168923U organizaciji Moto kluba «Kumovi», a povodom obilježavanja Dana grada, u sklopu manifestacije ”Rokovo 2010” u Virovitici su jučer počeli 5. Moto susreti MK Kumova.
Po mnogima jedni od najbolje organiziranih moto susreta i ove će godine po svemu sudeći potući sve dosadašnje rekorde kako po broju sudionika, tako i po samoj organizaciji susreta
Bikeri pristigli iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja nisu krili zadovoljstvo onime što ih je u Virovitici dočekalo od vrlo susretljivih domaćina pa do odličnih uvjeta za odličan trodnevni boravak u Virovitici.

2 1281168923Kada se na sve to doda i slobodan ulaz i mnoge druge pogodnosti nije niti čudo da su neki drugi moto klubovi morali promijeniti datume svojih bikerijada jer su im ostajale gotovo puste.
Prvi dan nakon dočeka gostiju i posvete motora bikere su zabavili bandovi Crni humor i Requiem dok je subota predviđena za Fair play band, Mustač band i Eminu Arapović &White thunders koji će sigurno atmosferu dovesti do usijanja.Ipak najljepša stvar moto susreta dogodit će se danas u 17 sati kada će mnogobrojni Virovitičani kao i prethodnih godina moći vidjeti defile ulicama grada i nepreglednu kolonu ljubimaca na dva kotača.

3 1281176711

Skip to content