FOTO: Povodom 125. rođendana predstavljen film i monografija o Glazbenoj školi Jan Vlašimsky

U sklopu obilježavanja 125. godišnjice djelovanja, večeras je u koncertnoj dvorani škole predstavljena monografija i film Glazbene škole Jan Vlašimsky. Bogatim glazbenim programom prisutnima su se predstavili učenici škole, a večeras su nastupili…U sklopu obilježavanja 125. godišnjice djelovanja, večeras je u koncertnoj dvorani škole predstavljena monografija i film Glazbene škole Jan Vlašimsky. Bogatim glazbenim programom prisutnima su se predstavili učenici škole, a večeras su nastupili učenici predškolskog glazbenog obrazovanja Klip-klop te Arianna Meter na violini, Monika Horvat na harmonici, Lucija Miseta i Enia Maria Majetić na flauti, Tihomir Manojlović na saksofonu i Alen Begović i Ivan Miholić na trubi. Vjerojatno i najzanimljiviji nastup večeri bio je „Generacijski tango” Simona Breščanskog uz scenski nastup Stjepana Iharoša na harmonici te pratećih vokala.

Uz prigodnu riječ i zahvalu ravnateljice Karoline Petrović koja se zahvalila prisutnim gradonačelniku Ivici Kirinu i pročelnici Ureda gradonačelnika Đurđi Aragović na svemu učinjenom za školu, svim profesorima i zaposlenicima prigodno je uručena monografija škole.

Večeras je predstavljen i dvadesetominutni film autora Kristijana Toplaka i Roberta Turkalja koji nas vodi kroz povijest škole, od njenog osnivanja pa sve do današnjih dana.
Obilježavanje 125. rođendana škole nastavlja se i u utorak kada će se održati koncert – Zagrebački kvartet saksofona.

Skip to content