FOTO: Pogledajte kako je bilo na javnom snimanju zabavne emisije “Lijepom našom”

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Bio je to spektakl u Virovitici. Gotovo 3 sata, trajalo je javno snimanje glazbeno-scenskog spektakla Lijepom našom. U Sportsku dvoranu Tehničke škole, došlo je i staro i mlado, svi oni koji su željeli vidjeti ovaj događaj, koji je u posljednjih pet godina, drugi put stanovao u Virovitici. I bilo je sjajno. Gledatelji nisu štedjeli dlanove i da postoji dvostruko veća dvorana, sve bi bilo puno, jer interes je bio nezapamćen. Podsjetimo, u roku od dva sata, sve su besplatne ulaznice bile podijeljene. Inače, 29. prosinca u Viroviticu stiže nova glazbena “poslastica”. Tada će nastupiti klapa Intrade… Po dobrom običaju emisija Lijepom našom, koje već dugi niz godina maestralno vodi Branko Uvodić, nazočne u dvorani su pozdravili virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić i gradonačelnik domaćin, Ivica Kirin. U gledalištu su bili mnogi, izdvojit ćemo saborskog zastupnika Josipa Đakića, pa i mnogobrojne načelnike i gradonačelnike, pristigle iz svih dijelova Virovitičko-podravske županije.

Na prelijepo uređenoj pozornici, u duhu nadolazećih blagdana nastupilo je gotovo trideset izvođača u dvostruko toliko točaka. Bila su to kulturno umjetnička društva “Virovitica” – Virovitica, “Dika”- Slatina, “Crkvari”- Crkvari i “Podravina” – Čađavica, te HPD Rodoljub,  Slavonski trubači, Suhopoljski tamburaši, Fantazija, Džentlmeni uz koje su nastupili brojni pjevači, Cecilija, Igor Delač, Joža Škrinjar i Veseli Podravci,  Zdravko Škender, Podravski mužikaši, Ana Filipović, Najbolji hrvatski tamburaši, Stanko & Marko Škugor, Marko Škugor & NHT, Šima Jovanovac,  Đuka Čajić, Željko Bebek, Ivan Zak, Neda Ukraden i Stjepan Jeršek Štef.

Oni koji nisu uspjeli ući u Sportsku dvoranu Tehničke škole, ostaju im “mali ekrani”, jer će se Lijepom našom, u vrijeme Božićnih blagdana, točnije 27.prosinca i 3.siječnja 2015. emitirati na HTV-u. O tome, kako je bilo u srijedu navečer u Virovitici, pogledajte u našoj bogatoj fotogaleriji. (www.icv.hr)

Skip to content