FOTO Maturanti Gimnazije Petra Preradovića oprostili se od srednjoškolskih dana i otplesali quadrillu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

I ove godine Virovitička šetnica bila je obasjana suncem i veselim bojama maturanata. Gimnazijalci Gimnazije Petra Preradovića Virovitica danas (petak) na njihov posljednji dan škole, otplesali su quadrillu te se na taj način oprostili od Gimnazije i svojih srednjoškolskih dana. Osim sad već tradicionalnog plesa quadrille, maturanti su iznenadili sve prisutne i otplesali kaubojski ples.

Virovitičku quadrillu s osmijehom su gledali učenici, profesori i djelatnici Gimnazije, a podržatti su ih došli i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i demografiju Martina Bunić te direktorica gradske Turističke zajednice Katarina Đurđević.

Svoj završni i pozdravni ples maturanti Gimnazije Petra Preradovića otplesali su sa stilom i velikim ponosom, a veliki oproštaj od srednjoškolskih dana sve maturante očekuje na virovitičkoj šetnici kada će od 18 sati nastupiti grupa Jeans, a osim glazbenog programa Informativni centar Virovitica i Bistro Tricolore dodijelit će i prigodne nagrade maturantima s najmaštovitijim sloganom na majici.

(www.icv.hr, ib; foto: K. Toplak)

 

Skip to content