IBM obilježio Dan škole – najbolja učenica Monika Katalenić

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Više fotografija pogledajte na našem Facebook profilu.

Virovitička Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić prigodnim je programom obilježila Dan škole.U programu koji je održan u školskoj športskoj dvorani sudjelovali su brojni učenici, a između ostalih nazočili su mu i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin te brojni ravnatelji i umirovljeni profesori, a u ime Virovitičko-podravske županije pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Vesna Šerepac.

U svom pozdravnom govoru ravnatelj škole Josip Strmečki podsjetio je nazočne na dugu povijest školstva u Virovitici čiji počeci sežu u davnu 1774. godinu kao i povijest škole koja se je u počecima nalazila na više lokacija da bi u posljednjih deset godina bila potpuno obnovljena i uređena te nadopunjena izgradnjom školske športske dvorane 2004. godine. Ovih dana započelo je uređenje prostora ispred restorana te sanitarnih čvorova za razrednu nastavu  naglasio je na kraju svog govora ravnatelj Strmečki te pozvao jednog od glavnih krivaca za ovakvo uređenje škole gradonačelnika Ivicu Kirina. Gradonačelnik Kirin donio je i dvije nove vijesti koje su posebno razveselile sve djelatnike i učenike škole, a to je najava obnove područnih škola u Rezovcu i Rezovačkim Krčevinama.

U okviru programa predstavljeni su i najuspješniji učenici i mentori te proglašen najbolji učenik/ca u protekloj školskoj godini, a titulu je ove godine ponijela Monika Katalenić učenica 8c razreda.

 

Podijeljene su i jubilarne nagrade, a dobili su ih:

Ivica Tomljanović, Snježana Božo i Ivan Mikolić – 5 godina radnog staža,

Nataša Kirin, Ivana Mikina, Goran Kozlinger, Zrinka Martinović i Željka Flisar – 10 godina,

Jasenka Jurić – Čivro i  Renata Flisar – 20 godina,

Korrnelija Šarić – 25 godina,

Slobodanka Omeragić – 30 godina,

Zumbulka Foret i Josip Strmečki – 35 godina

Dubravka Mijoković i Gordana Kos – 40 godina radnog staža.

Skip to content