FOTO: IBM obilježio Dan škole i 25. godina partnerstva sa školom iz Traunreuta – najbolja učenica Lea Pavelko

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Virovitička Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić danas je prigodnim programom obilježila Dan škole i 25 godina partnerstva sa školom Wernwr-von-Siemens-Mittelschule iz njemačkog prijateljskog grada Traunreuta….Virovitička Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić danas je prigodnim programom obilježila Dan škole i 25 godina partnerstva sa školom Wernwr-von-Siemens-Mittelschule iz njemačkog prijateljskog grada Traunreuta.U programu koji je održan u školskoj športskoj dvorani osim učenika škole sudjelovali su i gosti iz Traureuta, a između ostalih nazočili su mu i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i pročelnica Đurđica Aragović, brojni ravnatelji i umirovljeni profesori, a u ime Virovitičko-podravske županije pročelnica Vesna Šerepac.

U svom pozdravnom govoru ravnatelj škole Josip Strmečki zahvalio se je svima koji su ove godine postigli iznimne rezultate te posebno pohvalio Grad Viroviticu na svemu što je do sada učinio da se ova škola od jedne trošne škole pretvori u posljednjih nekoliko godina u modernu školu. Prisutnima se je obratio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i poželio svim učenicima i djelatnicima i ubuduće ovako dobre rezultate te ravnatelj Wernwr-von-Siemens-Mittelschule Dieter Fiessa koji je uz pozdravni govor na hrvatskom jeziku sa ravnateljem Josipom Strmečkim izmijenio prigodne poklone.

U okviru programa predstavljeni su i najuspješniji učenici i mentori te proglašeni najbolji sportaš i najbolja sportašica te najbolji učenik u protekloj školskoj godini.
Titulu najbolje sportašice ponijela je Iva Galetić dok je za najboljeg sportaša proglašen Kristijan Mrazović.

U uži izbor za najboljeg učenika ušli su Domagoj Šušak, Maks Luka Šenjug, Leonora Bedeković, Lea Pavelko, Klara Miš, Josip Šutalo i Fran Hercigonja. Ipak profesori su tajnim glasovanjem odlučili da titulu ove školske godine ponese Lea Pavelko – učenica 8b razreda.

Skip to content