Flori Vtc. d.o.o. treću godinu za redom priznanje Gazela

U okviru četvrtog po redu Business.hr-ovog izbora “gazela” – malih i srednjih poduzetnika koji su ostvarili stopu rasta od najmanje 30 posto, u Požegi je održana svečanost proglašenja “gazela” Slavonije i Istočne Hrvatske.1 1256130076U okviru četvrtog po redu Business.hr-ovog izbora “gazela” – malih i srednjih poduzetnika koji su ostvarili stopu rasta od najmanje 30 posto, u Požegi je održana svečanost proglašenja “gazela” Slavonije i Istočne Hrvatske.
Kao i u protekle dvije godine i ove godine Gradsko komunalno društvo Flora Vtc d.o.o. dobitnik je prestižnog priznanja Gazela, koje Poslovni dnevnik Bussines. hr i partneri dodjeljuje najbrže rastućim hrvatskim tvrtkama.
Inače, “gazelle” su složeni medijsko-komunikacijski projekt koji u Hrvatsku donosi medijska kuća Business.hr sa svojim partnerima. Svrha je projekta poticanje gospodarskog razvoja tržišta, posebno u području malog i srednjeg poduzetništva, s naglaskom na važnost rasta, razvoja i transparentnog poslovanja. Cilj projekta Gazele ostvaruje se kroz izdvajanje perspektivnih i brzorastućih malih i srednjih poduzeća koja transparentnim poslovanjem predstavljaju moguće sigurnije poslovne partnere, te njihovim predstavljanjem tržištu i potencijalnim poslovnim partnerima.
Tom prigodom direktor Flore Vtc Željko Iharoš istakao je da nije slučajnost da tvrtka treću godinu dobiva ovo prestižno priznanje već je to čvrst dokaz kontinuiteta uspješnosti njihova rada.

Skip to content