Flora VTC u 2009. godini zbog realizacije novih poslova povećala prihode za čak 25%

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Jučer je u prostorijama Flore VTC d.o.o. održana redovna skupština društva na kojoj je između ostalog usvojeno Izvješće o poslovanju Društva za 2009. godinu. Iz izvješća koje je podnio direktor Flore Željko Iharoš moglo se je uvidjeti da su svi prihodi i rashodi za 2009.g…Jučer je u prostorijama Flore VTC d.o.o. održana redovna skupština društva na kojoj je između ostalog usvojeno Izvješće o poslovanju Društva za 2009. godinu. Iz izvješća koje je podnio direktor Flore Željko Iharoš moglo se je uvidjeti da su svi prihodi i rashodi za 2009.g. ostvareni u skladu s Planom poslovanja, a ukupni prihod je čak za 25% veći u odnosu na 2008.godinu.

Tom prigodom direktor Iharoš posebno je naglasio činjenicu da unatoč problemima u gospodarstvu koje je nastalo uslijed svjetske globalne krize u Flori nije došlo do otpuštanja radnika kao što su to nažalost morale učiniti neke druge tvrtke i to ponajviše zbog realizacije nekih novih poslova. Sve to osim povećanja prihoda za čak 25% rezultiralo je i s mogućnosti da se gotovo 4.000.000,00 kuna uloži u samu tvrtku Flora.

Predsjednik uprave Flore i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin izrazio je zadovoljstvo trenutnim stanjem u Flori, te istakao izvrsnu suradnju Flore sa Gradom, te općenito suradnjom svih gradskih tvrtki iz koje proizlaze vidljivi rezultati na dobrobit građana i korisnika usluga.

Skip to content