Flora VTC spremna za veliki investicijski ciklus

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Virovitička tvrtka Flora VTC uspješno je privela kraju još jednu poslovnu godinu, a o rezultatima poslovanja i budućim planovima govorilo se na Skupštini društva koja je održana u petak, 15. prosinca. Svi pokazatelji uspješnosti poslovanja, kao što su likvidnost, solventnost, poslovne aktivnosti i ekonomičnost poslovanja, i nadalje su, kao i proteklih godina, iznimno visoki. Tvrtka godinu zaključuje s dobiti od 404.000,00 kuna. Na financijskom rezultatu čestitao je i predsjednik Skupštine, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin koji je tom prilikom pohvalio cjelokupno rukovodstvo, kao i sve zaposlene.

Na Skupštini je prihvaćen i Plan poslovanja za narednu godinu.
Flora VTC spremna je za veliki investicijski ciklus, a u tome će je podržati Grad Virovitica. Jedan od najznačajnijih projekata je Centar za reciklažu otpada, za što smo dobili i zeleno svjetlo nadležnog ministarstva. Projekt bi se provodio u tri faze. Prva je izgradnja sortirnice, druga kompostana te treća energetski blok. Tako bi se miješani komunalni i biorazgradivi otpad pretvarao u bioplin ili biodizel, a u konačnosti i u električnu energiju. Time bismo riješili problem zbrinjavanja otpada te osigurali nižu cijenu za naše građane, rekao je predsjednik Skupštine Ivica Kirin.

Na Skupštini je istaknuto kako su puna suradnja i ukazano povjerenje vlasnika, Grada Virovitice, važan oslonac u temeljnoj transformaciji društva i stvaranju novog sustava kojem je zadaća zadržati liderske pozicije u svim poslovnim segmentima.
Za 2018. godinu imamo velike ambicije, prvenstveno u pogledu novih investicija i projekata i nadam se da ćemo ih uspješno realizirati. I dalje ćemo, prije svega, nastojati biti partner svim našim korisnicima. Nastavljamo istim tempom, a cilj nam je daljnji razvoj kako bismo i dalje bili lider u djelatnosti kojom se bavimo, na zadovoljstvo naših korisnika i zaposlenika, rekao je direktor Flore Željko Iharoš. (virovitica.hr; foto: M. Bašić)

Skip to content