Flora Vtc predstavila je novi MAN-ov kamion

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

 

Flora Vtc predstavila je novo vozilo odnosno novi MAN-ov kamion za skupljanje komunalnog otpada vrvi novitetima i unapređenjima koje će FLORA, pod nadzorom proizvođača, ispitivati u radnim uvjetima.

Troosovinsko MAN-ovo podvozje pogonjeno je provjerenim pogonskim agregatom od 320 KS, a po prvi puta u upotrebi je automatski mjenjač sa softverom specijalno namijenjenim za smećarska vozila. Isti u potpunosti automatizira i regulira uključivanje pogona nadogradnje te tako štedi gorivo i štiti pogonski sklop od kvarova.

Komunalna nadogradnja, već za FLORU standardno, njemačkog je proizvođača HALLER, europskog br. 1 što se tiče kvalitete izrade, funkcionalnosti, inovativnosti i pouzdanosti. Novina je još brži utovarni mehanizam s bitno smanjenom razine buke. Posebna pažnja posvećena je zadovoljenju najviših ekoloških standarda, te ergonomiji i zaštiti na radu korisnika.

Predstavljanju vozila između ostalog nazočili su i saborski zastupnik Josip Đakić, virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić,  njegov zamjenik Zdravko Dijaković, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirina, njegov zamjenik Ivan Sić i direktor Flore VTC Željko Iharoš.

Vrijednost vozila iznosi 1.600.000,00 kuna, odnosno 210.980 eura, a Flora će ga financijskim leasingom otplaćivati slijedećih 5 godina.

Skip to content