FLORA VTC d.o.o. i ove godine izvanredna

Na održanoj Skupštini društva FLORA VTC d.o.o. iz Virovitice, bez i jedne primjedbe prihvaćeno je Izvješće o financijskom stanju tvrtke. Izvješće je podnio direktor tvrtke FLORA VTC d.o.o Željko Iharoš koji je između…Na održanoj Skupštini društva FLORA VTC d.o.o. iz Virovitice, bez i jedne primjedbe prihvaćeno je Izvješće o financijskom stanju tvrtke. Izvješće je podnio direktor tvrtke FLORA VTC d.o.o Željko Iharoš koji je između ostalog istakao da poslovanje tvrtke u 2008. godini karakterizira trend daljnjeg pozitivnog pomaka svakog bitnog poslovnog pokazatelja, te najavio i novu aktivnost na odvojenom sakupljanju papirnatog i plastičnog otpada iz kućanstava.

Na skupštini je bio nazočan i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin koji je između ostalog čestitao na iznimno dobrim rezultatima poslovanja što je okrunjeno i priznanjem za najperspektivnije i najuspješnije brzorastuće male i srednje hrvatske kompanije, koje svojim značajem, osobinama i načinom poslovanja čine budućnost hrvatskog gospodarstva «Gazela 2008.».

Posebno je naglasio da od samog početka kada je postao gradonačelnik prati stanje u tvrtki FLORA VTC d.o.o i da je od tada došlo do velikih promjena u samoj tvrtki i ona je od jedne lokalne u hrvatskim okvirima potpuno nepoznate i za nadolazeću konkurenciju nespremne tvrtke, prerasla u najrazvijenije komunalno poduzeće u regiji, te među 5 najboljih i najrazvijenijih hrvatskih tvrtki u toj branši. Istakao je da je posebno zadovoljan suradnjom između Flore i Grada Virovitice koja je najvidljivija na uređenju i održavanju gradskih površina.

Skip to content