Flora nagradila učenike Osnovne škole Gradina za sudjelovanje u EKO akciji

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Virovitička komunalna tvrtka Flora d.o.o. u suradnji s Osnovnom školom Gradina organizirala je akciju sakupljanja otpadnog papira i elektroničkog i električnog (EE) otpada po naseljima općine Gradina. Akcija se je provodila u proteklih mjesec dana pri čemu su učenici prikupili oko 6.000 kg starog papira i pronašli oko 1800 kg EE otpada….Virovitička komunalna tvrtka Flora d.o.o. u suradnji s Osnovnom školom Gradina organizirala je akciju sakupljanja starog papira i elektroničkog i električnog (EE) otpada po naseljima općine Gradina. Akcija se je provodila u proteklih mjesec dana pri čemu su učenici prikupili oko 6.000 kg starog papira i pronašli oko 1800 kg EE otpada.

Djelatnici tvrtke Flora d.o.o. danas su u školi Gradina predali prigodne nagrade učenicima, koji su osvojili prvo, drugo i treće mjesto u sakupljanju papira, određeno prema sakupljenoj količini po razredima.

Kako su nam rekli predstavnici  tvrtke Flora d.o.o. Danijela Karlović i Maja Bičak učenici su otpadni papir svakodnevno donosili u školu i odlagali u Flora-in spremnik za papir, a letke sa točno navedenim danom i načinom skupljanja EE otpada učenici su raznosili po kućanstvima, da bi navedenog dana djelatnici  tvrtke Flora Vtc d.o.o. obišli naselja općine Gradina i sakupili pripremljeni EE otpad od kućanstava.  

Skip to content