Fenomen klape ”Intrade” i dalje traje

Šestu godinu za redom grad Viroviticu oduševila je klapa ”Intrade”. Nakon svog prvog nastupa u župnoj crkvi Sv. Roka teško je bilo za očekivati da će ljubav Virovitičana i klape ”Intrade” postati takva da je danas postalo gotovo nezamislivo da u prosincu ova možebitno i naša najbolja klapa ne posjeti Virovitici.1 1262170554Šestu godinu za redom grad Viroviticu oduševila je klapa ”Intrade”. Nakon svog prvog nastupa u župnoj crkvi Sv. Roka teško je bilo za očekivati da će ljubav Virovitičana i klape ”Intrade” postati takva da je danas postalo gotovo nezamislivo da u prosincu ova možebitno i naša najbolja klapa ne posjeti Virovitici.

2 1262170554Prepuna Školska sportska dvorana Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, više od dvije tisuće ljudi,  odlična atmosfera i koncert isprekidan burnim aplauzima priuštili su publici još jednu nezaboravnu večer, a kako je u samom uvodu koncerta rekao gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin ljubav između Virovitičana i klape ”Intrade” je nešto što doista treba doživjeti.
Koncert je održan u sklopu manifestacije “Prosinac u gradu”, kao poklon Grada Virovitice i Turističke zajednice grada Virovitice koja ga je i ove godine odlično organizirala.

3 1262170569

Skip to content