Fantastičnom komedijom Draška Zidara „Kabaret kod veselih komaraca“ počelo 8. Virovitičko kazališno ljeto

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U organizaciji Kazališta Virovitica i uz suorganizatore Grad Viroviticu i Turističku zajednicu grada Virovitice, kazališnom predstavom Draška Zidara „Kabaret kod veselih komaraca“ koja je u odigrana u Gradskom parku …U organizaciji Kazališta Virovitica i uz suorganizatore Grad Viroviticu i Turističku zajednicu grada Virovitice, kazališnom predstavom Draška Zidara „Kabaret kod veselih komaraca“ koja je u odigrana u Gradskom parku u izvedbi Kazališta Virovitica danas je počelo 8. Virovitičko kazališno ljeto.

Predstava koja je oraspoložila prepuno gledalište bila je pravi pogodak za otvorenje ovogodišnjeg kazališnog ljeta no oni koji su je danas propustili pogledati imaju priliku to sutra nadoknaditi u isto vrijeme i na istom mjestu.

Kao i današnja i sve iduće predstave su besplatne za sve posjetitelje, a održat će se u Gradskom parku u Virovitici ili u slučaju lošeg vremena u prostorijama Kazališta uz napomenu da za predstave nisu tiskane ulaznice već će oni najbrži osigurati i bolje mjesto. 

Skip to content