Erasmus+ info dan u četvrtak, 25. siječnja: O mogućnostima za studente te nastavno i nenastavno osoblje

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici organizira u četvrtak, 25. siječnja, Erasmus+ info dan koji će se održati u prostorijama Visoke s početkom u 13 sati.

O samom Erasmus+ programu, kao i o mogućnostima za studente te za nastavno i nenastavno osoblje, na Info danu govorit će: Dijana Stilinović, Viša stručna savjetnica u Odjelu za visoko obrazovanje Agencije za mobilnost i programe Europske unije, Tihomir Živić, Erasmus koordinator Odjela za kulturologiju Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, ujedno i vanjski suradnik Visoke škole Virovitica iz Poslovnog engleskog jezika te Jelena Mihnjak, voditeljica knjižnice Odjela za kulturologiju Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku.

O trenutno aktualnim natječajima za Erasmus + stručnu praksu i za Erasmus+ studijski boravak nešto više će studentima reći Erasmus koordinatorica Marija Klipa, a svoja iskustva s Erasmus+ stručne prakse u Republici Sloveniji podijelit će bivša studentica Visoke škole Ivona Pankaz. (vsmti.hr, foto: Matija Rođak)

 

Skip to content