Elvis Duspara u Virovitici predstavio svoju novu knjigu “Krug zemaljski”

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Hrvatski publicist Elvis Duspara predstavio je u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici svoju knjigu “Krug zemaljski” koju je autor napisao nakon dvije godine istraživanja i razotkrivanja, po njegovim riječima “veliku obmane koja se čitavom čovječanstvu prodaje kroz sustav obrazovanja, a rezultat toga je nevjerojatna obmana svjetskih razmjera.”

Tome u prilog govori, kako tvrdi autor “lažna znanost”, te da se radi o skupu podataka koje naučimo, a koje nam je prenio netko za kojeg smo bili uvjereni da nam je govorio istinu. Knjiga je osim pitkog štiva i bogata ilustracijama, a nosi poruku da se na temelju biblijskih opisa i znanstvenih dokaza otkriva stvarni svijet u kojem živimo. To je svijet kojeg ljudi nisu niti svjesni da postoji, a koji vraća nadu i povjerenje u Boga. Prezentaciji su, među ostalima, nazočili i pomoćnik minstra hrvatskih branitelja Nenad Križić, zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek Golinac te pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica.

Ovu zanimljivi događaj organizirala je udruga HVIDRA Virovitica, u suradnji s Kulturno športskom braniteljskom udrugom iz Zagreba, s kojim naša HVIDRA ima dugogodišnju dobru suradnju, a prema riječima predsjednika Mirka Poljanca, ista će se nastaviti i dalje kroz razne vidove sportskih i umjetničkih priredbi u koje spada i nekoliko kazališnih predstava koje će se tijekom idućeg razdoblja održati u kazalištu Virovitica. (www.icv.hr, bs)

Skip to content