Dva Virovitičana na postolju u istoj utrci: Marino Bloudek osvojio miting Mladosti s najboljim ovosezonskim rezultatom, Tin Tumpić brončani

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Zanimljive vijesti stigle su iz Zagreba gdje se održavao Atletski miting HAAK Mladost. Na njemu je virovitički atletičar, koji brani boje Kvarnera iz Rijeke, Marino Bloudek, pobijedio u utrci na 800 metara s rezultatom 1:51,29, dok je u istoj utrci, drugi Virovitičanin, Tin Tumpić koji brani boje Agrama osvojio broncu (dionicu je istrčao za 2:00,00).

Forma se polako diže uz redovite utrke i kvalitetno treniranje. Dokaz je to i najbolji ovogodišnji rezultat na 800 metara. Čestitke svim natjecateljima i organizatoru na uspješnom mitingu. Zahvaljujem se AK Kvarner Rijeka, gradu Virovitici, Turističkoj zajednici grada Virovitice, obitelji i prijateljima na podršci – kazao je Marino Bloudek, a pobjeda u Zagrebu bit će mu sjajan poticaj za Europsko ekipno prvenstvo idućeg vikenda.

U Zagrebu je nastupilo još nekoliko virovitičkih atletičara. U utrci na 600 metara, naša Lucija Keleković, braneći boje Agrama, nastupila je na 600 metara i s rezultatom 1:43,67 osvojila srebro. Na 100 metara u kategoriji seniorki, nastupile su Nika i Lea Kozlinger, koje brane boje Agrama. Nika je bila 6., istrčavši tu dionicu za 13,66, a Lea je bila 8., sa 14,05. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Facebook)

Skip to content