Dva srebra i bronca za bicikliste BOR-a; “Put šarana” najposjećenija utrka sezone

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U virovitičkom restoranu Flora održano je proglašenje najboljih natjecatelja u GIANT Slavonskoj brdsko-biciklističkoj ligi 2017. godine. U prisutnosti natjecatelja, predstavnika sponzora, zamjenike gradonačelnika grada Virovitice i gostiju uručene su nagrade generalnog sponzora GIANTA i organizatora Slavonsko brdsko biciklističke lige (Slavonske biciklističke udruge) te Husqarne.

Ovo je deveta po redu Slavonska brdsko-biciklistička liga te je ove godine održano 10 utrka po cijeloj Slavoniji na kojoj je sudjelovalo 210 natjecatelja iz 31 kluba.

Nakon uvodne riječi domaćina, predstavnika Slavonske biciklističke udruge Siniše Crnčana, direktora GIANTA Ivana Stipića i zamjenika gradonačelnika Damira Marenića podijeljene su plakete i poklon bonovi najboljim natjecateljima.

Članovi virovitičkog biciklističkog kluba Bor osvojili tri medalje u pojedinačnim konkurencijama:

  • Mateja Cah – 2. mjesto u kategoriji Žene
  • Ivan Pintera – 2. mjesto u kategoriji Veteran A
  • Igor Bajser – 3. mjesto u kategoriji Veteran B

U ekipnom poretku Bor je zauzeo šesto mjesto od trideset jednog kluba. Utrka “Put šarana”, koju je organizirao Bor, bila je najposjećenija utrka sezone s 87 natjecatelja na startu. Nakon podjele prisutni su ostali na prigodnom druženju. (www.icv.hr, mš, foto: Matija T.)

Skip to content