Drugu godinu zaredom Grad Zagreb bit će “Grad partner” 24. međunarodnog sajma Viroexpo

Prepoznavajući gospodarski aspekt i njegove potencijale, Grad Zagreb će i ove godine biti “Grad partner” Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2019. kojem je ovo 24. izdanje i koji će se od 15. do 17. ožujka održati u Virovitici.

Podsjetimo, uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji sajma: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.

Zemlja partner je Republika Slovenija, Županija partner Splitsko-dalmatinska županija, a i ove godine će Grad partner biti Grad Zagreb. Ove godine pokrovitelj i partner sajma je i Slatinska banka.(www.vpz.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

Skip to content