Dražen Majetić novi je predsjednik Plivačkog kluba Virovitica

U virovitičkom restoranu Srna održana je redovna izborna skupština Plivačkog kluba Virovitica. Prisutne su pozdravili virovitičko podravski župan Igor Andrović i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin obećavši klubu daljnju svesrdnu pomoć u redovitim sportskim aktivnostima. Skupštini su, među ostalima, nazočili i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica te tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović.

Dosadašnji predsjednik Darko Lešković podnio je izvješće o radu, a pošto je ovom skupštinom obilježena i dvadeseta obljetnica kluba, Lešković se prisjetio svih dosadašnjih predsjednika i trenera.

Treninzi u klubu dijele se u dva dijela: zimski od rujna do lipnja kada je naglasak na „suhim“ treninzima, uz dva do tri puta tjedno odlaske na treninge na bazen u Barcs te ljetni kada su treninzi na bazenu svakodnevni.

Na skupštini je razriješena dosadašnja uprava kluba, a za novog predsjednika izabran je Dražen Majetić, dok će tajnik biti Zoran Turnaj. Uz njih, u izvršni odbor kluba izabrani su Ivica Prekratić, Igor Tomljanović i Ivan Borbaš. Novi članovi nadzornog odbora su Darko Lešković (predsjednik), Antonio Risović i Zlatko Barčan, a likvidator je Riki Borković.
Zbog dislokacije gradskog bazena u Virovitici, ove godine bit će problema s ljetnim režimom treninga. Treninzi će se održavati u Barcsu, a prijevoz će se dogovoriti s Gradom i Županijom, uz organizacijsku pomoć Sportske zajednice grada Virovitice. (icv.hr, foto: Martina Bašić)

Skip to content