Dopunska izobrazba o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida održat će se 10. veljče 2020.

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Dopunska izobrazba o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida održat će se u ponedjeljak, 10. veljače 2020. godine, u Virovitici u Centru kulture (bivši dom HV-a), na adresi Matije Gupca 5, s početkom u 16:00 sati, obavijestili su iz Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“.

   

Ukupna cijena za poljoprivrednike (odnosno za profesionalne korisnike) za dopunsku izobrazbu iznosi 150,00 HRK.

Poljoprivrednici (odnosno profesionalni korisnici) koji nemaju završenu osnovnu izobrazbu, moći će je završiti istoga dana i u istom terminu, a ukupna cijena osnovne izobrazbe iznosi 370,00 kn.

U cijenu tečaja su uračunati radni materijali koje će svaki polaznik dobiti (priručnik, kemijska olovka, osvježavajuće piće). Plaćanje edukacije potrebno je izvršiti prije početka edukacije te je na izobrazbu potrebno donijeti potvrdu o plaćanju, iako postoji mogućnost plaćanja i na samoj izobrazbi.

 

Na izobrazbu je potrebno donijeti i presliku svjedodžbe o prethodno završenom obrazovanju te presliku osobne iskaznice. LAG ovim putem moli sve zainteresirane da provjere svoje kartice, budući da one vrijede samo 5 godina, odnosno moraju se obnavljati svakih 5 godina nakon stjecanja osnovne izobrazbe.

Za sva dodatna pitanja Lokalna akcijska grupa „Virovitički prsten“ građanima stoji na raspolaganju.

 

Skip to content