DONESI ČEP ZA SKUPI LIJEK: Gradski savjet mladih priključio se humanitarnoj akciji za oboljele od leukemije i limfoma

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Savjet mladih Grada Virovitice priključio se je akciji prikupljanja čepova i plastičnih poklopaca kako bi pomogao Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma.

U Gradskoj blagajni Virovitica tako je postavljen galon te građani mogu tamo ostaviti čepove i biti dio ove akcije.

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske, koja je pokrenula ovaj projekt, ima sjedište u Čakovcu, broji više od 500 članova te vodi brigu o oboljelima od leukemije, mijeloma, limfoma, GIST-a (gastrointestinalnog stromalnog tumora) i srodnih hematoloških i onkoloških bolesti.

Uključivanjem u ovu akciju čuvamo okoliš i ujedno činimo hvalevrijedno humanitarno djelo jer za kilogram plastičnih čepova Udruga oboljelih od leukemije i limfoma dobiva kunu i 20 lipa. U ovu akciju se zaista mogu svi uključiti, jer sve što treba je prikupiti što više plastičnih čepova s boca. Mogu se sakupljati različiti ambalažni čepovi kao što su čepovi od boca vode, sokova, jogurta, ulja, omekšivača…

Pozivamo sve građane da se priključe akciji prikupljanja čepova kako bi bili jedinstveni u jednome, a to je da vodimo brigu o očuvanju okoliša i da pomognemo najpotrebitijima. Ovom akcijom pomažemo u očuvanju okoliša te pomažemo oboljeloj djeci. Kada zajedno prikupimo određenu količinu čepova i plastičnih poklopaca, Savjet mladih će ih poslati Udruzi, rekla je predsjednica Gradskog savjeta mladih Edita Vidak. (virovitica.hr)

 

Skip to content