Donesena Odluka o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija Grada Virovitice za akademsku godinu 2009./2010. godinu

Na danas održanom Kolegiju gradonačelnika donesena je odluka o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija Grada Virovitice za akademsku godinu 2009./2010. godinu. Natječaj se raspisuje za redovite studente sa prebivalištem na području Grada Virovitice i to:…Na danas održanom Kolegiju gradonačelnika donesena je odluka o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija Grada Virovitice za akademsku godinu 2009./2010. godinu. Natječaj se raspisuje za redovite studente sa prebivalištem na području Grada Virovitice i to:
a) studentima sveučilišnog preddiplomskog studija uz obvezu ( uvjet ) da nakon završenog preddiplomskog studija upišu sveučilišni diplomski studij
b) studentima diplomskog sveučilišnog studija
c) studentima integriranog preddiplomskog i diplomskog studija.

Grad Virovitica dodijelit će 6. stipendija studentima u mjesečnom iznosu od 800,00 kuna, a prema listi deficitarnih zanimanja.

Natječaj za dodjelu stipendija Grada Virovitice za akademsku godinu 2009./2010. godinu bit će objavljen u četvrtak, 19. studenoga 2009. godine u Virovitičkom listu i na službenim Internet stranicama Grada Virovitice www.virovitica.hr/ .

Skip to content