Donacija uoči uskrsnih blagdana: Gradski savjet mladih predao namirnice i higijenske potrepštine za Socijalnu samoposlugu

U Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” danas (petak) je stigla donacija koju su zajednički prikupili djelatnici Grada Virovitice i Razvojne agencije VTA te članovi Savjeta mladih Grada Virovitice. Namirnice, higijenske potrepštine i artikle za djecu predali su zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek–Golinac te članovi Savjeta mladih, koji su ujedno i organizator ove akcije.

Prema riječima Edite Šerkezi, predsjednice Savjeta, uvijek se nastoje fokusirati na prikupljanje onih artikala koji su trenutno najpotrebniji Socijalnoj samoposluzi, a posebno ih veseli to što će ovom simboličnom gestom nekome uljepšati nadolazeće blagdane.

– Drago mi je što smo donacije učinili tradicijom jer smo svjesni koliko potrebitima ovakva pomoć znači, pogotovo uoči blagdana, naglasila je Vlasta Honjek-Golinac.

Iz Gradskog društva Crvenog križa Virovitica izrazili su zahvalu svim ljudima dobre volje koji svojim nesebičnim prilozima pomažu da svi građani blagdane provedu u dostojnim prilikama.

(virovitica.hr)

Skip to content