Donacija uoči božićnih blagdana: Gradski Savjet mladih organizirao prikupljanje namirnica i potrepština za Socijalnu samoposlugu

U Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” u utorak, 21. prosinca stigla je donacija koju su zajednički prikupili djelatnici Grada Virovitice, Razvojne agencije VTA i Gradskog muzeja te Gradski savjet mladih. Namirnice, higijenske potrepštine i artikle za djecu predali su zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac te članovi Savjeta mladih, koji su ujedeno i organizator akcije.

Savjet mladih Grada Virovitice već tradicionalno uoči božićnih blagdana organizira prikupljanje potrepština za Socijalnu samoposlugu, a na ovoj lijepoj gesti svima koji su sudjelovali u prikupljanju zahvalila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Željka Grahovac.

Predsjednica Savjeta mladih Edita Vidak istaknula je kako su prikupljeni artikli koji su trenutno najpotrebniji u Socijalnoj samoposluzi.

Sretni smo što je naša akcija i ove godine naišla na velik odaziv i što smo u ovo blagdansko vrijeme dali svoj doprinos za one najpotrebitije, rekla je E. Vidak. (virovitica.hr)

Skip to content