Domogradnja d.o.o. dostavila najpovoljniju ponudu za održavanja javne rasvjete na području grada Virovitice u 2017. godini

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na sjednici Kolegija gradonačelnika razmotrena je Odluka o izboru osobe za povjeravanje obavljanja radova na održavanju javne rasvjete u 2017.godini.

U provedenom postupku vezanom uz povjeravanje obavljanja komunalne djelatnosti održavanja javne rasvjete objavljen je javni natječaj. Povjerenstvo za provedbu prikupljanja pisanih ponuda i javnog natječaja za komunalne djelatnosti koje se mogu obavljati na temelju pisanog ugovora u gradu Virovitici provelo je postupak otvaranja, analize i ocjene pristiglih ponuda. Na natječaj je pristiglo dvije ponude i to tvrtke Domogradnja d.o.o. i „Slavić inženjering“ d.o.o. no ponuda tvrtke „Slavić inženjering“ je ocijenjena kao nepotpuna te Povjerenstvo za provedbu prikupljanja pisanih ponuda i javnog natječaja za komunalne djelatnosti koje se mogu obavljati na temelju pisanog ugovora u gradu Virovitici provelo ocjenu pristiglih ponuda te ocijenilo da je ponuda tvrtke „Domogradnja“ d.o.o. iz Virovitice zadovoljava. povoljnija sa ukupnom cijenom ponude 311.164,38 kuna rekao je u vezi navedene teme privremeni pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove i graditeljstvo Grada Virovitice Kristijan Sabo.

Skip to content