DODATNI JAVNI POZIV za dostavu prijava za zapošljavanje nezaposlenih osoba u Programu javnih radova u 2024. godini na području grada Virovitice

Sukladno Mjerama aktivne politike zapošljavanja u 2024. godini Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Gradonačelnik Grada Virovitice objavljuje dodatni javni natječaj za dostavu prijava za zapošljavanje nezaposlenih osoba u Programu javnih radova na održavanju gradskih površina i objekata.

Sukladno uvjetima i načinima za korištenje sredstava za provođenje Mjera za poticanje zapošljavanja Programom Javnog rada na održavanju gradskih površina i objekata, na području grada Virovitice, zaposlit će se dodatno jedna (1) osoba na vrijeme od šest (6) / devet (9) ili dvanaest (12) mjeseci (ovisno o ciljanoj skupini) u punom/nepunom radnom vremenu i to na poslovima revitalizacije javnih površina na području grada Virovitice.

Dodatni Javni natječaj objavljuje se na oglasnoj ploči Grada Virovitice, na službenoj internetskoj stranici Grada Virovitice (www.virovitica.hr – pod kategorijom „Natječaji“) i na službenoj internetskoj stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (https://burzarada.hzz.hr/).
Rok za dostavu prijava počinje teći od 28. ožujka 2024. godine i traje do 5. travnja 2024. godine.

NAPOMENA: Sukladno uputama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na dodatni javni natječaj ne mogu se prijaviti osobe koje su bile uključene u potporu javni rad 12 mjeseci nakon prestanka trajanja mjere javni rad.

Dodatni Javni natječaj preuzmite OVDJE

Obrazac prijave preuzmite OVDJE

Obrazac životopisa preuzmite OVDJE

Skip to content