Dočekana Nova 2009. godina

Brojni Virovitičani Novu 2009. godinu dočekali su na središnjem gradskom trgu dr. Franje Tuđmana. Grad Virovitica i Turistička zajednica pobrinuli su se za topli čaj, švedski stol, kuhano vino i šampanjac, te naravno veliki vatromet.1 1230840204Brojni Virovitičani Novu 2009. godinu dočekali su na središnjem gradskom trgu dr. Franje Tuđmana. Grad Virovitica i Turistička zajednica pobrinuli su se za topli čaj, švedski stol, kuhano vino i šampanjac, te naravno veliki vatromet.

Posebnu atrakciju činilo je i klizalište koje je za zainteresirane građane bilo otvoreno cijelu noć. Uz nastup domaćeg Gašo benda svoje sugrađane u ponoć pozdravili su saborski zastupnik Josip Đakić, župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, predsjednica Gradskog vijeća Željka Grahovac i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin koji je pokazao i svoje ugostiteljske sposobnosti usluživši svoje sugrađane i pokojom čašom kuhanog vina.

Nakon upućenih čestitki u Novu 2009. godinu uplesalo se je sa bečkim valcerom i kaubojskim plesom i kao gotovo nikada do sada virovitičani su pokazali kako se znaju dobro zabaviti.

2 1230840228

Skip to content