Dobrodošli na novu službenu web stranicu Grada Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Dobrodošli na novu službenu web stranicu Grada Virovitice koju smo za sve Virovitičane, ali i prijatelje našega grada, stvorili sa željom da pravovremenim i potpunim informacijama osiguramo uvjete da naš rad bude vidljiv i dostupan javnosti.

Nadamo se da će brojni Virovitičani, ali i gospodarstvenici i poslovni partneri upravo ovim, elektronskim putem, doći do željenih informacija, ali i da će ovo biti dobra pozivnica svim budućim gostima da posjete našu Viroviticu. Stranica će s vremenom biti još sadržajnija te svakim danom nuditi sve više informacija, a radi se i na mobilnoj verziji stranice.

vtc-sajt_800px

Podsjetimo Grad Virovitica je izrazito transparentan Grad, 13. od 576 gradova, općina i županija u Republici Hrvatskoj. Rezultat je to istraživanja koje je proveo GONG sa Udrugom gradova. Rezultati su to koji se temelje na objavi i dostupnosti akata, odluka, pružanju svakodnevnih obavijesti o radu, načinu ostvarivanja prava i obveza kao i aktivnostima Gradonačelnika i službi gradske uprave u rješavanju zahtjeva građana, propisujući kroz Statut Grada , Poslovnik, odluke i druge akte ostvarivanje prava i obveza i interesa te dostupnosti službi i tijela gradske uprave građanima.

Skip to content