Do Rokova, novo lice zgrade na Šetalištu Edite Schubert

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Danas su djelatnici virovitičke tvrtke Slavić-inženjering započeli s postavljanjem termofasade na Šetalištu Edite Schubert.
Projekt uređenja cjelokupne fasade zgrada na tom šetalištu financijski je potpomoglo Ministarstvo kulture, koje je Gradu za te radove dalo…Danas su djelatnici virovitičke tvrtke Slavić-inženjering započeli s postavljanjem termofasade na Šetalištu Edite Schubert.
Projekt uređenja cjelokupne fasade zgrada na tom šetalištu financijski je potpomoglo Ministarstvo kulture, koje je Gradu za te radove dalo 100.000 kuna, 40.000 kuna dodijelilo je Turističkoj zajednici grada, a ostatak sredstava od cjelokupnog iznosa uređenja, to jest do 280.000 kuna, financirat će stanari zgrada i vlasnici poslovnih subjekata koji se nalaze na Šetalištu Edite Schubert.

Konačnim uređenjem Šetališta, ovaj dio grada poprimit će sasvim nov i moderan izgled, naglasio je prilikom obilaska radova gradonačelnik Ivica Kirin, u čijoj je pratnji bio i Žarko Španiček, voditelj Konzervatorskog odjela iz Požege, koji je također dao punu potporu uređenja grada Virovitice.
Završetak radova očekuje se do rođendana Grada Virovitice, Rokova.
(z.c./icv, foto:d.v.)

Skip to content