Do 29. kolovoza prijave za rujanski razredbeni postupak upisa na Stručni studij Drvne tehnologije u Virovitici

Rujanski razredbeni postupak za upis na Stručni studij Drvne tehnologije u Virovitici. Prijave za II. razredbeni postupak (rujanski) primaju se u Virovitičko…
1 1219929094Rujanski razredbeni postupak za upis na Stručni studij Drvne tehnologije u Virovitici. Prijave za II. razredbeni postupak (rujanski) primaju se u Virovitičko – podravskoj županiji od 27. kolovoza do 29. kolovoza 2008. Uz prijavu koja se dobije u Studentskoj referadi Fakulteta ili u Virovitičko – podravskoj županiji, Trg Ljudevita Patačića 1, 33 000 Virovitica, potrebno je priložiti slijedeće dokumente (original ili ovjereni preslik): svjedodžbu o završnom ispitu srednje škole; svjedodžbe svih razreda srednje škole; rodni list; domovnicu; dokaz o uplaćenom iznosu od 200,00 kuna na ime troškova razredbenog postupka (uplaćuje se na žiro račun Fakulteta).

Razredbeni ispit – održat će se u petak 5. rujna 2008. u 9 sati u Virovitici, Trg Ljudevita Patačića 1 – (Županijska vijećnica). Rezultati II. razredbenog ispita objavit će se na listi uspješnosti u petak 5. rujna 2008. u 13 sati na Oglasnoj ploči Virovitičko podravske županije. Upis u prvu godinu obavit će se za drugi upisni rok u petak 5. rujna 2008. u 14 sati u Virovitici.

Skip to content