Djelatnici Razvojne agencije VTA u Bruxellesu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

“Open days – Europski tjedan regija i gradova” je četverodnevni tradicionalni događaj u kojem gradovi i regije prezentiraju svoje kapacitete za kreiranje gospodarskog rasta i rasta zapošljavanja, provođenje kohezijskih politika Europske unije, te prikazuju važnost dobrog upravljanja na lokalnoj razini.
Ove godine manifestacija je održana od 12.10. do 15.10. u Bruxellesu, s više od 100 različitih radionica, na kojima su aktivno sudjelovali i djelatnici Razvojne agencije VTA. Oni su kroz komunikaciju i umrežavanje s renomiranim stručnjacima, te kroz sudjelovanje na mnogobrojnim debatama dobili informacije o prilikama za sufinanciranje projekata iz EU fondova i najnovija saznanja iz područja održivog razvoja. Između ostalog sudjelovali su na sljedećim radionicama: “Partneri za investicije, inovacije i rast”, “Politike EU za restrukturiranje grada i gradskih centara”, “Uloga MSP u europskim teritorijalnim programima”, “Dinamika stvaranja novih poslova i uloga mikro poduzeća” i „Energetska učinkovitost“.
Djelatnici će stečene informacije i saznanja upotrijebiti u svrhu stvaranja i realiziranja projekata na nadolazećim EU natječajima sa ciljem održivog gospodarskog razvoja grada Virovitice.

Skip to content